Kursus TVET
Pembuatan Pastri
HT-014-3:2011
Pengenalan Kursus
MEMBUAT KEK DAN KUIH MELAYU
Maklumat Latihan TVET
Tahap Pengajian
Sijil Kemahiran Malaysia / Sijil Tahap 3 / Sijil Setaraf
Syarat Kelayakan
1. kelayakan akademik
Dan
1.1
Tiada Pendidikan Formal Atau Mempunyai Minat, Boleh Membaca Dan Menulis
Dan
2. Had Umur
Atau
Atau
Dan
2.1
Syarat Umum:
Atau
2.2
Kod Subjek | Subjek | Wajib/Pilihan | Kategori Pilihan | Min Gred | Aktif |
---|---|---|---|---|---|
1103 | BAHASA MELAYU | Pilihan | Lain-lain | G | Aktif |
Bil. Subjek Pilihan Kategori Terbuka Diperlukan : 1
Atau
2.3
Umur Minimum : 16
Umur Maksimum : 35
Dan
3. Kriteria tambahan lain
Atau
3.1
Warganegara Malaysia Sahaja
Atau
3.2
Pembuatan Pastri [HT-014-3:2011]
Tempoh Pengajian
12 Bulan
Prospek Kerjaya
BOLEH MENJADI CHEF DI HOTEL
Butiran Penyedia Latihan TVET
Nama Institusi
KOLEJ INFORANA
Alamat
LOT 29295 JALAN TOK JEMBAL MUKIM KUALA NERUS
21300 KUALA TERENGGANU TERENGGANU
PREMIS TAMBAHAN:
LOT PT 31623-PT31626
LAMAN BAYU TOK JEMBAL
21300 KUALA NERUS
TERENGGANU
21300 KUALA TERENGGANU TERENGGANU
PREMIS TAMBAHAN:
LOT PT 31623-PT31626
LAMAN BAYU TOK JEMBAL
21300 KUALA NERUS
TERENGGANU
Negeri
TERENGGANU
Penyelaras
WAN NUR FARHANA BINTI WAN IBRAHIM
Telefon
0138524456
Emel
inforana_holdings@yahoo.com
Laman Web
http://kolejinforana.weebly.com/
Lain-lain Maklumat
Lain-lain Maklumat Berkaitan
Melatih pelajar dalam teknik memasak profesional.
Memberi pengetahuan tentang keselamatan & kebersihan makanan.
Mempersiapkan pelajar untuk bekerja dalam industri makanan atau membuka perniagaan sendiri.
Memberi pengetahuan tentang keselamatan & kebersihan makanan.
Mempersiapkan pelajar untuk bekerja dalam industri makanan atau membuka perniagaan sendiri.