Kursus TVET
PENYEDIAAN DAN PENGHASILAN MAKANAN

I561-005-2:2022

Pengenalan Kursus

PENGENALAN KEPADA PROGRAM KULINARI - ASAS MASAKAN DAN PENYEDIAAN MAKANAN

Maklumat Latihan TVET

Tahap Pengajian
Sijil Kemahiran Malaysia / Sijil Tahap 2 / Sijil Setaraf

Syarat Kelayakan
1. AKADEMIK
1.1

Tiada Pendidikan Formal Atau Mempunyai Minat, Boleh Membaca Dan Menulis


Dan

2. Umur
2.1

Umur Minimum : 15
Umur Maksimum : 45


Dan

3. Warganegara
3.1
Warganegara Malaysia Sahaja

Tempoh Pengajian
10 Bulan

Prospek Kerjaya
PEMBANTU CHEF

Butiran Penyedia Latihan TVET

Nama Institusi
HIGHER EDUSKILLS PENANG
Alamat
1667, (TINGKAT BAWAH) JALAN KULIM, TAMAN MACHANG BUBOK , 14020 BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG

PREMIS TAMBAHAN:
1664 (TINGKAT SATU) JALAN KULIM,TAMAN MACHANG BUBOK, 14020 BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG

PREMIS TAMBAHAN:
1663 (TINGKAT BAWAH) , JALAN KULIM,TAMAN MACHANG BUBOK, 14020 BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG
Negeri
PULAU PINANG
Penyelaras
LOUIS YEOH TEONG
Telefon
017-4412023
Emel
highereduskillspenang@gmail.com
Laman Web
-

Lain-lain Maklumat

Lain-lain Maklumat Berkaitan
PEMBIAYAAN PINJAMAN PTPK