Kursus TVET
PENYEDIAAN DAN PENGHASILAN MAKANAN
I561-005-2:2022
Pengenalan Kursus
PENGENALAN KEPADA PROGRAM KULINARI - ASAS MASAKAN DAN PENYEDIAAN MAKANAN
Maklumat Latihan TVET
Tahap Pengajian
Sijil Kemahiran Malaysia / Sijil Tahap 2 / Sijil Setaraf
Syarat Kelayakan
1. AKADEMIK
Dan
1.1
Tiada Pendidikan Formal Atau Mempunyai Minat, Boleh Membaca Dan Menulis
Dan
2. Umur
Dan
2.1
Umur Minimum : 15
Umur Maksimum : 45
Dan
3. Warganegara
3.1
Warganegara Malaysia Sahaja
Tempoh Pengajian
10 Bulan
Prospek Kerjaya
PEMBANTU CHEF
Butiran Penyedia Latihan TVET
Nama Institusi
HIGHER EDUSKILLS PENANG
Alamat
1667, (TINGKAT BAWAH) JALAN KULIM, TAMAN MACHANG BUBOK , 14020 BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG
PREMIS TAMBAHAN:
1664 (TINGKAT SATU) JALAN KULIM,TAMAN MACHANG BUBOK, 14020 BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG
PREMIS TAMBAHAN:
1663 (TINGKAT BAWAH) , JALAN KULIM,TAMAN MACHANG BUBOK, 14020 BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG
PREMIS TAMBAHAN:
1664 (TINGKAT SATU) JALAN KULIM,TAMAN MACHANG BUBOK, 14020 BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG
PREMIS TAMBAHAN:
1663 (TINGKAT BAWAH) , JALAN KULIM,TAMAN MACHANG BUBOK, 14020 BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG
Negeri
PULAU PINANG
Penyelaras
LOUIS YEOH TEONG
Telefon
017-4412023
Emel
highereduskillspenang@gmail.com
Laman Web
-
Lain-lain Maklumat
Lain-lain Maklumat Berkaitan
PEMBIAYAAN PINJAMAN PTPK