OPERASI SENI KULINARI
I561-005-3:2022,I561-005-2:2022;Operasi Seni Kulinari
Pengenalan Kursus
Menawarkan program yang paling komprehensif dalam Teknik Memasak Klasikal Resipi ala Perancis.
Salah satu displin masakan yang paling popular dan pelatih akan diajar kemahiran dalam seni belajar memasak dari pasukan chef terlatih kami yang berpengalaman dan berprestij tinggi dalam bidang industri masakan yang kebanyakannya berpengalaman bekerja di Michellin Star Kitchen bertaraf antarabangsa.
Maklumat Latihan TVET
Umur Minimum : 17
Umur Maksimum : 65
Dan
Tiada Pendidikan Formal Atau Mempunyai Minat, Boleh Membaca Dan Menulis
Atau
Dan
Syarat Umum:
1. SPM/IGCSE- Credit In English ATAU UEC - B6 In English ATAU IELTS 5.0 Overall
Dan
Kod Subjek | Subjek | Wajib/Pilihan | Kategori Pilihan | Min Gred | Aktif |
---|---|---|---|---|---|
1119 | BAHASA INGGERIS | Wajib | C | Aktif |