DIPLOMA TEKNOLOGI HOSPITALITI (PENYAJIAN)
DHB 34
Pengenalan Kursus
Kursus ini memberi mendedahkan kepada peserta mengenai tugas dan tanggungjawab umum dan khusus sebagai krew F&B. Kursus ini akan membantu peserta menguasai perkara-perkara asas di dalam pengurusan operasi makanan dan minuman dan seterusnya memudahkan peserta untuk mengaplikasikan semula dalam dunia pekerjaan ataupun di dalam perniagaan sebenar mengikut keperluan industri.
Maklumat Latihan TVET
Penyeliaan Operasi Makanan & Minuman [I561-002-3:2018] Atau
Operasi Servis Makanan & Minuman [HT-010-3:2012] Atau
Penyelia Makanan & Minuman [HT-010-3] Atau
Penyelia Makanan & Minuman [L-050-3]
Dan
Umur Minimum : 17
Umur Maksimum : 30
Dan
2. Boleh Membaca, Menulis dan Mengira (Wajib)
Dan
Usahawan
Pengajar
Butiran Penyedia Latihan TVET
Lain-lain Maklumat
ELAUN LATIHAN INDUSTRI: RM300
PELUANG PEKERJAAN DAN LATIHAN INDUSTRI BERSAMA SYARIKAT YANG MENANDATANGANI MOU
PENGINAPAN DAN MAKAN MINUM : DISEDIAKAN
KEMUDAHAN SUKAN DAN REKREASI: DISEDIAKAN