Kursus TVET
PENYEDIAAN DAN PENGHASILAN MAKANAN
I561-005-2:2022;SIJIL KEMAHIRAN MALAYSIA TAHAP 2 PEMBUATAN DAN PENGHASILAN MAKANAN
Pengenalan Kursus
PENGENALAN KEPADA DUNIA SENI KULINARI DI MANA PARA PELATIH DI AJAR DARI ASAS CARA PEMBUATAN DAN PENGHASILAN MAKANAN
Maklumat Latihan TVET
Tahap Pengajian
Sijil Kemahiran Malaysia / Sijil Tahap 2 / Sijil Setaraf
Syarat Kelayakan
1. Tiada Pendidikan Formal Atau Mempunyai Minat, Boleh Membaca Dan Menulis
Dan
1.1
Tiada Pendidikan Formal Atau Mempunyai Minat, Boleh Membaca Dan Menulis
Dan
2. Umur
2.1
Umur Minimum : 15
Umur Maksimum : 45
Tempoh Pengajian
9 Bulan
Prospek Kerjaya
COMMIS 1 UNTIL 3, DEMI CHEF, CHEF DE PARTIE, ,SOUS CHEF, EXECUTIVE CHEF
Butiran Penyedia Latihan TVET
Nama Institusi
RICH TALENTS INTERNATIONAL COLLEGE
Alamat
Tingkat 1 & 2, Bangunan Kumpulan Muara,
Persiaran Perbandaran Seksyen 14,
40000 SHAH ALAM
Persiaran Perbandaran Seksyen 14,
40000 SHAH ALAM
Negeri
SELANGOR
Penyelaras
ZAMZANI BIN ABDUL WAHAB
Telefon
012-3777603
Emel
info@rtic.edu.my
Laman Web
rtic.edu.my
Lain-lain Maklumat
Lain-lain Maklumat Berkaitan
Core Abilities -2 module
COCU ( Curriculum of Competency Unit) - 12 module
COCU ( Curriculum of Competency Unit) - 12 module