Kursus TVET
Pembuatan Pastri
HT-014-3:2011
Pengenalan Kursus
This NOSS is developed focusing on the Pastry Production area.
Maklumat Latihan TVET
Tahap Pengajian
Sijil Kemahiran Malaysia / Sijil Tahap 3 / Sijil Setaraf
Syarat Kelayakan
1. Kelayakan Akademik
Dan
1.1
Tiada Pendidikan Formal Atau Mempunyai Minat, Boleh Membaca Dan Menulis
Dan
2. Umur
Dan
2.1
Umur Minimum : 16
Umur Maksimum : 40
Dan
3. Warganegara
3.1
Warganegara Malaysia Sahaja
Tempoh Pengajian
12 Bulan
Prospek Kerjaya
Pastry Entrepreneur, Pastry Chef for Airlines Hotel, Restaurant, Cruise and others
Butiran Penyedia Latihan TVET
Nama Institusi
GOLDEN CHEF CULINARY ACADEMY
Alamat
NO. 28, TINGKAT 1 & 2
LORONG TERAS JAYA 8
KAWASAN PERUSAHAAN RINGAN TERAS JAYA
13400 BUTTERWORTH, PULAU PINANG
PREMIS TAMBAHAN:
NO. 14, NO. 20, NO. 22A LORONG TERAS JAYA 8
KAWASAN PERUSAHAAN RINGAN TERAS JAYA
13400 BUTTERWORTH, PULAU PINANG.
NO. 2A LORONG TERAS JAYA 7
KAWASAN PERUSAHAAN RINGAN TERAS JAYA
13400 BUTTERWORTH, PULAU PINANG.
LORONG TERAS JAYA 8
KAWASAN PERUSAHAAN RINGAN TERAS JAYA
13400 BUTTERWORTH, PULAU PINANG
PREMIS TAMBAHAN:
NO. 14, NO. 20, NO. 22A LORONG TERAS JAYA 8
KAWASAN PERUSAHAAN RINGAN TERAS JAYA
13400 BUTTERWORTH, PULAU PINANG.
NO. 2A LORONG TERAS JAYA 7
KAWASAN PERUSAHAAN RINGAN TERAS JAYA
13400 BUTTERWORTH, PULAU PINANG.
Negeri
PULAU PINANG
Penyelaras
TAN HANN NEE
Telefon
04-3200119
Emel
gcca@gcca.com.my
Laman Web
Lain-lain Maklumat
Lain-lain Maklumat Berkaitan
-