Kursus TVET
MALAYSIAN AUTHENTIC CUISINE

HT-012-2:2012

Pengenalan Kursus

MENGUASAI KEMAHIRAN UNTUK PENYEDIAAN MAIN COURSE SERTA JENIS-JENIS HIDANGAN BERASASKAN BERAS & FARINACEOUS

Maklumat Latihan TVET

Tahap Pengajian
Sijil Kemahiran Malaysia / Sijil Tahap 2 / Sijil Setaraf

Syarat Kelayakan
1. TIADA PENDIDIKAN FORMAL
1.1

Tiada Pendidikan Formal Atau Mempunyai Minat, Boleh Membaca Dan Menulis


Dan

2. WARGANEGARA
2.1
Warganegara Malaysia Sahaja

Dan

3. AKADEMIK
3.1

1.

Bil. Subjek : 0
Gred Minimum :

Kod Subjek Subjek

Dan

4. UMUR
4.1

Umur Minimum : 18
Umur Maksimum : 40


Tempoh Pengajian
10 Minggu

Prospek Kerjaya
1. KITCHEN HELPER
2. PEKERJA DI INDUSTRI PERHOTELAN
3. USAHAWAN KATERING

Butiran Penyedia Latihan TVET

Nama Institusi
KOLEJ YAYASAN NEGERI SEMBILAN
Alamat
GENTAM
72000 KUALA PILAH
NEGERI SEMBILAN
Negeri
NEGERI SEMBILAN
Penyelaras
SHAFARINA BINTI TAMZIZ
Telefon
06-481 1225
Emel
ayuni@kyns.edu.my
Laman Web

Lain-lain Maklumat

Lain-lain Maklumat Berkaitan
KURSUS SEPARUH MASA MELALUI PERSIJILAN SECARA MICRO CREDENTIAL