Kursus TVET
MALAYSIAN AUTHENTIC CUISINE
HT-012-2:2012
Pengenalan Kursus
MENGUASAI KEMAHIRAN UNTUK PENYEDIAAN MAIN COURSE SERTA JENIS-JENIS HIDANGAN BERASASKAN BERAS & FARINACEOUS
Maklumat Latihan TVET
Tahap Pengajian
Sijil Kemahiran Malaysia / Sijil Tahap 2 / Sijil Setaraf
Syarat Kelayakan
1. TIADA PENDIDIKAN FORMAL
Dan
1.1
Tiada Pendidikan Formal Atau Mempunyai Minat, Boleh Membaca Dan Menulis
Dan
2. WARGANEGARA
Dan
2.1
Warganegara Malaysia Sahaja
Dan
3. AKADEMIK
Dan
3.1
1.
Bil. Subjek : 0
Gred Minimum :
Kod Subjek | Subjek |
---|
Dan
4. UMUR
4.1
Umur Minimum : 18
Umur Maksimum : 40
Tempoh Pengajian
10 Minggu
Prospek Kerjaya
1. KITCHEN HELPER
2. PEKERJA DI INDUSTRI PERHOTELAN
3. USAHAWAN KATERING
2. PEKERJA DI INDUSTRI PERHOTELAN
3. USAHAWAN KATERING
Butiran Penyedia Latihan TVET
Nama Institusi
KOLEJ YAYASAN NEGERI SEMBILAN
Alamat
GENTAM
72000 KUALA PILAH
NEGERI SEMBILAN
72000 KUALA PILAH
NEGERI SEMBILAN
Negeri
NEGERI SEMBILAN
Penyelaras
SHAFARINA BINTI TAMZIZ
Telefon
06-481 1225
Emel
ayuni@kyns.edu.my
Laman Web
Lain-lain Maklumat
Lain-lain Maklumat Berkaitan
KURSUS SEPARUH MASA MELALUI PERSIJILAN SECARA MICRO CREDENTIAL